BEWEEGCOACH

Een gezonde mens in een gezond lichaam.

Grip training coaching small group genk

Welzijn voorop

Het is wetenschappelijk bewezen dat sport en beweging de mens helpt om zich beter te voelen. Het zorgt niet enkel voor een betere fysieke toestand maar heeft ook zijn effect op het mentaal en het emotioneel welzijn van de persoon. De werknemer voelt zich beter in zijn/haar vel, zet betere prestaties neer, heeft meer zelfvertrouwen en minder stress.

Als beweegcoach zit ik één-op-één samen met uw werknemer en bekijk ik hoe we samen meer beweging kunnen implementeren op het werk en in het dagelijkse leven.

Grip training coaching small group genk

Aan de hand van 3 coachsessies ga ik dieper in op de persoon. Tijdens de eerste sessie bespreken we hoe het dagelijkse leven er nu uitziet, wat er mis gaat op sportief vlak en wat hij of zij graag zou willen veranderen. We gaan op zoek naar de drempels en blokkades die in de weg staan en hoe de werknemer deze kan aanpakken en overwinnen. Aan de hand van doelgerichte vragen laat ik uw werknemer nadenken over hoe het anders kan en hoe bewegen weer een plezier wordt in zijn of haar dagelijkse leven. Samen formuleren we een doel waar we naartoe gaan werken.

In de vervolgsessies gaan we de vooruitgang evalueren en het doel bijscherpen. We gaan dieper in op het veranderen en behouden van de nieuwe levensstijl.