SMALL GROUP

Omdat samen sporten stimuleert.

Grip training coaching small group friends genk

Samen op eigen niveau

De small group trainingen zijn gericht naar twee doelgroepen, de family en friends, met maximaal 6 deelnemers.

Deze formule bestaat uit een circuittraining waarbij we het hele lichaam aanspreken en dus alle grote spiergroepen aan bod laten komen. Iedere oefening kan volledig op eigen niveau en tempo uitgevoerd worden. Hierdoor is het mogelijk om samen te trainen ondanks een mogelijk niveauverschil.

Grip training coaching small group family home genk

Family

In mijn Family Workout wil ik koppels en/of families motiveren om samen te sporten. Naast het feit dat het gewoon leuker is, versterkt het ook jullie band en motiveert het om vol te houden. Inwonende kinderen (+16) kunnen meedoen, want hoe meer sporters, hoe meer vreugde.

Samen bekijken wij de gewenste locatie en bespreken we wat mogelijk is om de training zo goed en vlot mogelijk te laten doorgaan.

Grip training coaching small group friends genk

Friends

Kom je regelmatig samen met je vrienden of vriendinnen om te barbecueën of te aperitieven? Waarom zou je dan niet samenkomen om te sporten?

Tijdens de Friends Workout kan je samen met een groepje van 2 tot 6 vrienden sporten aan een voordelige prijs. Dit bij iemand thuis of op een centrale locatie die voor iedereen makkelijk bereikbaar is.

Achteraf kan je natuurlijk nog even samen blijven voor een after workout aperitief of barbecue.