BEWEEGCOACH

3 coachsessies naar het natuurlijk integreren van meer beweging in het dagelijkse leven.

Grip personal training coaching genk

Het is wetenschappelijk bewezen dat sport en beweging de mens helpt om zich beter te voelen. Het zorgt niet enkel voor een betere fysieke toestand maar heeft ook zijn effect op het mentaal en emotioneel welzijn. Je presteert beter op het werk, je sterkt je zelfvertrouwen, je hebt minder stress en je voelt je beter in je vel.

Je wilt graag meer beweging in jouw dagelijkse leven integreren of misschien wel een stap zetten naar een sportclub maar weet niet precies wat bij je past. Of, je hebt in het verleden al meerdere keren geprobeerd om te sporten maar het lukte niet om dit vol te houden.

Grip training coaching small group family home genk

Ik help je graag op weg naar een sportievere levensstijl.

Aan de hand van 3 coachsessies ga ik dieper in op jou als persoon. Tijdens de eerste sessie bespreken we hoe je dagelijkse leven er nu uitziet, wat er mis gaat op sportief vlak en wat je graag zou willen veranderen. We gaan op zoek naar de drempels en blokkades die in de weg staan en hoe je deze kan aanpakken en overwinnen. Aan de hand van doelgerichte vragen laat ik jezelf nadenken over hoe het anders kan en hoe bewegen weer een plezier wordt in je dagelijkse leven. Samen formuleren we jouw doel waar we naartoe gaan werken.

In de vervolgsessies gaan we de vooruitgang evalueren en je doel bijscherpen. We gaan dieper in op het veranderen en behouden van je nieuwe levensstijl.